Πέμπτη, 26 Μαϊου 2016
radio
paparazzi
Είσαστε εδώ: Myworld > Paparazzi > Gossip > Hot news


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ...
Το AthensChildren'sBallet (ACB) παρουσιάζει την παράσταση κλασικού ...
Με Marcus Rohrer Σπιρουλίνα! Η Νο 1 ΣΠΙΡΟΥΛΙΝΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ! Η ...
Ζούμε ένα πόλεμο διαφορετικό από ότι στο παρελθόν και ...
Στη θάλασσα του Σαν Ντιέγκο εντοπίστηκε ένα τεράστιο ...

ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ...
Είναι πολύ σημαντικό να περιποιείστε την περιοχή του...
Ενδιαφέρουσες δραστηριότητες αλλά και θετικά άτομα...
Για τις απογευματινές αλλά και τις βραδινές σας...
Δείτε παρακάτω ποια αντικείμενα του σπιτιού σας...
Κατά πόσο είστε πραγματικά ευτυχισμένες μέσα στη...


Hot news

Το Disney XD και οι Φινέας & Φερμπ


phineas-386

Αυτό το σαββατοκύριακο, το Disney XD και οι “Φινέας & Φερμπ” προσκαλούν τα παιδιά και τις οικογένειες τους στην παραλία της Παλαιάς Φώκαιας στην Ανάβυσσο για την τελική εκδήλωση της «Αλυσιδωτής Αντίδρασης»

- Εκατοντάδες παιδιά με τις οικογένειές τους προσήλθαν στην εκδήλωση στην παραλία των Καλυβίων το περασμένο Σαββατοκύριακο –
- Special εμφανίσεις από τους τηλεοπτικούς αστέρες Μέμο Μπεγνή και Θάλεια Ματίκα -

Οι εκδηλώσεις του Disney XD με βασική δραστηριότητα την Αλυσιδωτή Αντίδραση «του Φινέα και του Φερμπ» έρχονται στην παραλία της Παλαιάς Φώκαιας, το Σάββατο 31 και την Κυριακή 1η Αυγούστου από τις 10:30-15:00, αφού ενθουσίασαν εκατοντάδες παιδιά και τις οικογένειές τους στην Παραλία των Καλυβίων, το περασμένο Σαββατοκύριακο. Εμπνευσμένα από τις περιπέτειες «του Φινέα & του Φερμπ», τα παιδιά και οι οικογένειές τους είναι προσκεκλημένα στις δωρεάν εκδηλώσεις, όπου μπορούν να συμμετέχουν σε μια σειρά από δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένης της κατασκευής μιας «Αλυσιδωτής Αντίδρασης». Οι δημοφιλείς ηθοποιοί Μέμος Μπεγνής και Θάλεια Ματίκα θα είναι επίσης παρόντες για να συναντήσουν τα παιδιά και να συμμετέχουν στο παιχνίδι τους.
Φέρνοντας διασκέδαση πολλών οκτανίων στις καλοκαιρινές διακοπές, οι εκδηλώσεις του Disney XD δίνουν στα παιδιά την ευκαιρία να ακολουθήσουν τα βήματα των δυο ηρώων τους με το να δημιουργήσουν τη δική τους φοβερή «Αλυσιδωτή Αντίδραση» χρησιμοποιώντας καθημερινά αντικείμενα που θα ξεκινήσουν με τη σειρά τους ένα εντυπωσιακό ντόμινο.

Οι εκδηλώσεις, που γίνονται γύρω από το ειδικά διαμορφωμένο «Λεωφορείο Φινέας & Φερμπ», υπόσχονται μοναδικές συναντήσεις με δημοφιλείς αστέρες καθώς και μια σειρά από θεματικές δραστηριότητες και δώρα από το Disney XD.

Τα παιδιά μπορούν να μάθουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εκδηλώσεις μπαίνοντας στο site: www.disneyxd.gr

Συντονιστείτε στο Disney XD αυτό το καλοκαίρι για να παρακολουθήσετε τη επιτυχημένη σειρά κινουμένων σχεδίων «Φινέας & Φερμπ». Τα ετεροθαλή αδέλφια κάνουν τα τρελά τους όνειρα πραγματικότητα! Μία από τις απίθανες ιδέες τους είναι να χτίσουν ένα γιγαντιαίο roller coaster στην αυλή του σπιτιού τους. «Ο Φινέας & ο Φερμπ» καταλήγουν πάντα να σπάνε τα νεύρα της έφηβης αδελφής τους, της Candice, που προσπαθεί να τους «καρφώσει» στη μητέρα τους, χωρίς όμως να έχει στοιχεία για να τους «τσακώσει». Στο μεταξύ, το φαινομενικά κουτό κατοικίδιο της οικογένειας, ο Perry ο πλατύπους, ζει διπλή ζωή ως μυστικός πράκτορας και μάχεται επιδέξια τον κακό Dr. Doofenshmirtz σε κάθε επεισόδιο.
 Home Paparazzi Προσθήκη στα αγαπημένα Εκτύπωσέ το Στείλτο σε φίλο

Bookmark and Share