Κυριακή, 31 Αυγούστου 2014
radio
paparazzi
Είσαστε εδώ: Myworld > Paparazzi > Gossip


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ...
Η Σίσσυ Χρηστίδου μιλώντας στο περιοδικό Like ...
O Λούκας Γιώρκας παραχώρησε συνέντευξή στο περιοδικό ...
O Κρατερός Κατσούλης σε συνέντευξή του στο κυπριακό ...
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Θέμης Σοφός ανακοίνωσαν ...
Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η παράξενη ιστορία με τις ...

ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ...
Υλικά Για 4-6 άτομα 1 ,5 κιλό βερίκοκα καθαρισμένα 250...
Η ποσότητα ύπνου που χρειάζεται κάθε άνθρωπος...
Η βρώμη είναι μια τροφή απαραίτητη για τον οργανισμό,...
Η κόρη μου είναι 5 ετών και τρελαίνεται για λευκή...
Η μικρή μου, 3 ετών, όταν θέλει να ζωγραφίσει κλείνει το...


Gossip

Λίτσα Πατέρα: Ποιες είναι οι προβλέψεις της για το μέλλον της χώρας μας;


patera_astrologikes-provlepseis

Η Λίτσα Πατέρα έδωσε συνέντευξή στο ένθετο People της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» και μεταξύ άλλων κάνεις προβλέψεις για το μέλλον της Ελλάδα και της Ευρώπης.

Για το πώς βλέπει να διαδραματίζεται το πολιτικό σκηνικό της χώρας μας, εξήγησε; «Εδώ και τρία χρόνια έχουμε μπει στον Αιγόκερω, που είναι ζώδιο της γης. Ο Πλούτωνας είναι ο πλανήτης που γκρεμίζει για να ξαναχτίσει. Ένας άλλος πλανήτης είναι ο Ουρανός, που συμβολίζει την αλλαγή και τη σύγκρουση. Αυτοί οι δύο πλανήτες, τρία χρόνια τώρα, συγκρούονται. Γι’ αυτό υπάρχουν πολλές αναταράξεις στη Γη και στους κυβερνώντες. Είναι επιταγή του σύμπαντος να γκρεμιστούν οι κυβερνήσεις, οι κυβερνώντες και η σάπια κοινωνία. Πιστεύω ότι θα γίνουν καινούρια πράγματα και θα μείνει όρθιο μόνο ό,τι δεν είναι σάπιο. Η σαπίλα θα αποχωρήσει απ' όλους τους τομείς της κοινωνίας. Πιστεύω ότι θα καταρρεύσει το κομμουνιστικό αλλά και το καπιταλιστικό σύστημα και θα γεννηθεί κάτι άλλο, πιο ανθρώ¬πινο. Πιστεύω ότι το 2014 θα «σκάσει» ένας πόλεμος ή μεγάλες αναταράξεις και από κει και ύστερα θα ακολουθήσουν ριζικές αλλαγές. Χρυσή εποχή θα δούμε σε μια δεκαετία».

Για το πώς βλέπει την Ελλάδα το 2013 και πότε πιστεύετε ότι θα βγούμε από την κρίση, εξήγησε: «Το τέλος Μαρτίου θα είναι πολύ δύσκολο, ενώ το καλο¬καίρι ελπιδοφόρο. Όλα τα προβλήματα θα βγουν στην επιφάνεια το 2014 και θα αμφισβητηθούν πολλά πράγματα. Από το 2015 θα αρχίσουμε να ισορροπούμε λιγάκι. Η ευημερία στην Ελλάδα πιστεύω ότι θα έρθει από τη γη και τη θάλασσα. Έχουμε το καλύτερο οικόπεδο του κόσμου κι εμείς φυτεύουμε γαϊδουράγκαθα».

Για το αν θα έχουμε άλλα τρομοκρατικά χτυπήματα, πρόσθεσε: «Η τρομοκρατία ανά τον κόσμο δεν τελειώνει. Πιστεύω ότι στην Ελλάδα θα υπάρξουν και άλλα τρομοκρατικά χτυπήματα».

Για το αν η Ευρώπη θα υπάρχει, τόνισε: «Την Ευρώπη δεν τη βλέπω σταθερή το 2014 και είναι βέβαιο ότι θα αλλάξει. Ωστόσο, το γεγονός ότι περνάμε τόσο δύσκο¬λα αυτή την περίοδο γίνεται για καλό. Στο μέλλον θα παραδώσουμε στα παιδιά μας μια καλύτερη κοινωνία και αυτό που με γαληνεύει είναι ότι θα στραφούμε στην πνευματικότητα, στην αλληλεγγύη και στον θεό...».
 Home Paparazzi Προσθήκη στα αγαπημένα Εκτύπωσέ το Στείλτο σε φίλο

Bookmark and Share