Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2016
radio
paparazzi
Είσαστε εδώ: Myworld > Paparazzi > Gossip


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ...
Ο Μιχάλης Κουϊνέλης σε πρόσφατη συνέντευξή του στο ...
Η Ελένη Μενεγάκη παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ...
Ο Νίκος Κουρκούλης και η Κέλλυ Κελεκίδου, βρίσκονται ...
Οι φήμες θέλουν την Ελένη Μενεγάκη να κυοφορεί το ...
Η Σμαράγδα Καρύδη σε πρόσφατη συνέντευξή της στο ...

ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ...
Όταν είμαστε αγχωμένες, επηρεάζεται η ποσότητα και η...
Η σχέση της γυναίκας με τη θηλυκότητά της σχετίζεται...
Μπορείς να τα καταφέρνεις όλα και μάλιστα ταυτόχρονα!...
Το να χρησιμοποιείτε αντηλιακό είναι απαραίτητο και...
Όλες γνωρίζουμε πως η κούραση στο πρόσωπό μας...


Gossip

Λίτσα Πατέρα: Ποιες είναι οι προβλέψεις της για το μέλλον της χώρας μας;


patera_astrologikes-provlepseis

Η Λίτσα Πατέρα έδωσε συνέντευξή στο ένθετο People της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» και μεταξύ άλλων κάνεις προβλέψεις για το μέλλον της Ελλάδα και της Ευρώπης.

Για το πώς βλέπει να διαδραματίζεται το πολιτικό σκηνικό της χώρας μας, εξήγησε; «Εδώ και τρία χρόνια έχουμε μπει στον Αιγόκερω, που είναι ζώδιο της γης. Ο Πλούτωνας είναι ο πλανήτης που γκρεμίζει για να ξαναχτίσει. Ένας άλλος πλανήτης είναι ο Ουρανός, που συμβολίζει την αλλαγή και τη σύγκρουση. Αυτοί οι δύο πλανήτες, τρία χρόνια τώρα, συγκρούονται. Γι’ αυτό υπάρχουν πολλές αναταράξεις στη Γη και στους κυβερνώντες. Είναι επιταγή του σύμπαντος να γκρεμιστούν οι κυβερνήσεις, οι κυβερνώντες και η σάπια κοινωνία. Πιστεύω ότι θα γίνουν καινούρια πράγματα και θα μείνει όρθιο μόνο ό,τι δεν είναι σάπιο. Η σαπίλα θα αποχωρήσει απ' όλους τους τομείς της κοινωνίας. Πιστεύω ότι θα καταρρεύσει το κομμουνιστικό αλλά και το καπιταλιστικό σύστημα και θα γεννηθεί κάτι άλλο, πιο ανθρώ¬πινο. Πιστεύω ότι το 2014 θα «σκάσει» ένας πόλεμος ή μεγάλες αναταράξεις και από κει και ύστερα θα ακολουθήσουν ριζικές αλλαγές. Χρυσή εποχή θα δούμε σε μια δεκαετία».

Για το πώς βλέπει την Ελλάδα το 2013 και πότε πιστεύετε ότι θα βγούμε από την κρίση, εξήγησε: «Το τέλος Μαρτίου θα είναι πολύ δύσκολο, ενώ το καλο¬καίρι ελπιδοφόρο. Όλα τα προβλήματα θα βγουν στην επιφάνεια το 2014 και θα αμφισβητηθούν πολλά πράγματα. Από το 2015 θα αρχίσουμε να ισορροπούμε λιγάκι. Η ευημερία στην Ελλάδα πιστεύω ότι θα έρθει από τη γη και τη θάλασσα. Έχουμε το καλύτερο οικόπεδο του κόσμου κι εμείς φυτεύουμε γαϊδουράγκαθα».

Για το αν θα έχουμε άλλα τρομοκρατικά χτυπήματα, πρόσθεσε: «Η τρομοκρατία ανά τον κόσμο δεν τελειώνει. Πιστεύω ότι στην Ελλάδα θα υπάρξουν και άλλα τρομοκρατικά χτυπήματα».

Για το αν η Ευρώπη θα υπάρχει, τόνισε: «Την Ευρώπη δεν τη βλέπω σταθερή το 2014 και είναι βέβαιο ότι θα αλλάξει. Ωστόσο, το γεγονός ότι περνάμε τόσο δύσκο¬λα αυτή την περίοδο γίνεται για καλό. Στο μέλλον θα παραδώσουμε στα παιδιά μας μια καλύτερη κοινωνία και αυτό που με γαληνεύει είναι ότι θα στραφούμε στην πνευματικότητα, στην αλληλεγγύη και στον θεό...».
 Home Paparazzi Προσθήκη στα αγαπημένα Εκτύπωσέ το Στείλτο σε φίλο

Bookmark and Share