Παρασκευή, 27 Φεβρουαρίου 2015
radio
συνταγές


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ...
Υλικά ½ κιμά από φιλέτο κοτόπουλου 1 μεγάλη ...
Υλικά: • 1 μικρό αστακό • 10 γαρίδες • 10 ...
Υλικά 1/4 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο 1 κιλό μοσχάρι κομμένο ...
Υλικά: 1/2 κιλό αλεύρι 1/2 φακελάκι ξηρή μαγιά 1 κ.γλ. ...
Υλικά 1 πακέτο σπαγγέτι αλάτι Για το πέστο: 30 γραμμ. ...

ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ...
Όπως ακριβώς τα θρεπτικά συστατικά του φαγητού σας...
Δώστε μια έθνικ νότα στις εμφανίσεις σας με μια τσάντα...
Τα καλαθάκια που δίνουμε στα παιδιά για το σχολείο,...
Ο Νίκος Κουρκούλης και η Κέλλυ Κελεκίδου, βρίσκονται...
Οι φήμες θέλουν την Ελένη Μενεγάκη να κυοφορεί το...


Κυρίως Πιάτα

Ταλιατα με μοσχαρίσια φιλετάκια γάλακτος


filetakia-386.jpg

Υλικά (για 4 άτοµα)
550 γραµµ. φιλέτο γάλακτος
80 γραµµ. λιαστές ντοµάτες
60 γραµµ. παρµεζάνα
15 γραµµ. µαύρη ζάχαρη
60 ml ελαιόλαδο
25 ml ξύδι µπαλσάµικο
2 µατσάκια ρόκα
2 σκελίδες σκόρδο
χοντρό αλάτι
αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση
Καθαρίζουµε το φιλέτο γάλακτος και το ψήνουµε µέτρια στη σχάρα. Κατόπιν αλατοπιπερώνουµε. Ανακατεύουµε σε ένα µπολ όλα τα υλικά, εκτός από το χοντρό αλάτι, και κόβουµε το φιλέτο σε φέτες. Έπειτα ντρεσάρουµε τη ρόκα σε ένα πιάτο µε τα υλικά που έχουµε ανακατέψει και στρώνουµε από πάνω τις φέτες φιλέτου. Στη συνέχεια, ραντίζουµε το πιάτο µας µε λίγο µπαλσάµικο, χοντρό αλάτι και φρέσκο πιπέρι και σερβίρουµε.


Του chef Ξενοφώντα Πολύµερου από το εστιατόριο Café Tabac
 

Διαβάστε επίσης:Burger με Κοτόπουλο
Διαβάστε επίσης:Σπαγγέτι θαλασσινών
Διαβάστε επίσης:Μοσχαράκι κοκκινιστό


Home Συνταγές Προσθήκη στα αγαπημένα Εκτύπωσέ το Στείλτο σε φίλο

Bookmark and Share