Κυριακή, 20 Απριλίου 2014
radio
συνταγές


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ...
Υλικά 1/4 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο 1 κιλό μοσχάρι κομμένο ...
Υλικά: 1/2 κιλό αλεύρι 1/2 φακελάκι ξηρή μαγιά 1 κ.γλ. ...
Υλικά 1 πακέτο σπαγγέτι αλάτι Για το πέστο: 30 γραμμ. ...
Χρόνος: 45 λεπτά, Υλικά για 4 άτομα: 4 μοσχαρίσιες ...
Υλικά 1 μεγάλο λάχανο μαλακό με λεπτά φύλλα 750 γρ. ...

ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ...
Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης μαζί με την αγαπημένη του,...
Η Φαίη Σκορδά μπαίνει στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης...
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρέθηκε στην Γλυφάδα μαζί...
Η Ντορέττα Παπαδημητρίου πρόσφατα βρέθηκε στην...
Η Ελένη Μενεγάκη κατά την διάρκεια της εκπομπής της...


Κυρίως Πιάτα

Ταλιατα με μοσχαρίσια φιλετάκια γάλακτος


filetakia-386.jpg

Υλικά (για 4 άτοµα)
550 γραµµ. φιλέτο γάλακτος
80 γραµµ. λιαστές ντοµάτες
60 γραµµ. παρµεζάνα
15 γραµµ. µαύρη ζάχαρη
60 ml ελαιόλαδο
25 ml ξύδι µπαλσάµικο
2 µατσάκια ρόκα
2 σκελίδες σκόρδο
χοντρό αλάτι
αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση
Καθαρίζουµε το φιλέτο γάλακτος και το ψήνουµε µέτρια στη σχάρα. Κατόπιν αλατοπιπερώνουµε. Ανακατεύουµε σε ένα µπολ όλα τα υλικά, εκτός από το χοντρό αλάτι, και κόβουµε το φιλέτο σε φέτες. Έπειτα ντρεσάρουµε τη ρόκα σε ένα πιάτο µε τα υλικά που έχουµε ανακατέψει και στρώνουµε από πάνω τις φέτες φιλέτου. Στη συνέχεια, ραντίζουµε το πιάτο µας µε λίγο µπαλσάµικο, χοντρό αλάτι και φρέσκο πιπέρι και σερβίρουµε.


Του chef Ξενοφώντα Πολύµερου από το εστιατόριο Café Tabac
 

Διαβάστε επίσης:Μοσχαράκι κοκκινιστό
Διαβάστε επίσης:Πίτες για σουβλάκι από τα χεράκια σας
Διαβάστε επίσης:Σπαγγέτι al pesto


Home Συνταγές Προσθήκη στα αγαπημένα Εκτύπωσέ το Στείλτο σε φίλο

Bookmark and Share