Σάββατο, 1 Νοεμβρίου 2014
radio
συνταγές


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ...
Υλικά ½ κιμά από φιλέτο κοτόπουλου 1 μεγάλη ...
Υλικά: • 1 μικρό αστακό • 10 γαρίδες • 10 ...
Υλικά 1/4 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο 1 κιλό μοσχάρι κομμένο ...
Υλικά: 1/2 κιλό αλεύρι 1/2 φακελάκι ξηρή μαγιά 1 κ.γλ. ...
Υλικά 1 πακέτο σπαγγέτι αλάτι Για το πέστο: 30 γραμμ. ...

ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ...
Θέλετε να δείξετε στον αγαπημένο σας πόσο τον αγαπάτε,...
Η Μαρία Μενούνος αποκάλυψε στο περιοδικό Shape τα...
Όπως ακριβώς τα θρεπτικά συστατικά του φαγητού σας...
Η Ζέτα Μακρυπούλια σε πρόσφατη συνέντευξή της στη Real...


Κυρίως Πιάτα

Ταλιατα με μοσχαρίσια φιλετάκια γάλακτος


filetakia-386.jpg

Υλικά (για 4 άτοµα)
550 γραµµ. φιλέτο γάλακτος
80 γραµµ. λιαστές ντοµάτες
60 γραµµ. παρµεζάνα
15 γραµµ. µαύρη ζάχαρη
60 ml ελαιόλαδο
25 ml ξύδι µπαλσάµικο
2 µατσάκια ρόκα
2 σκελίδες σκόρδο
χοντρό αλάτι
αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση
Καθαρίζουµε το φιλέτο γάλακτος και το ψήνουµε µέτρια στη σχάρα. Κατόπιν αλατοπιπερώνουµε. Ανακατεύουµε σε ένα µπολ όλα τα υλικά, εκτός από το χοντρό αλάτι, και κόβουµε το φιλέτο σε φέτες. Έπειτα ντρεσάρουµε τη ρόκα σε ένα πιάτο µε τα υλικά που έχουµε ανακατέψει και στρώνουµε από πάνω τις φέτες φιλέτου. Στη συνέχεια, ραντίζουµε το πιάτο µας µε λίγο µπαλσάµικο, χοντρό αλάτι και φρέσκο πιπέρι και σερβίρουµε.


Του chef Ξενοφώντα Πολύµερου από το εστιατόριο Café Tabac
 

Διαβάστε επίσης:Burger με Κοτόπουλο
Διαβάστε επίσης:Σπαγγέτι θαλασσινών
Διαβάστε επίσης:Μοσχαράκι κοκκινιστό


Home Συνταγές Προσθήκη στα αγαπημένα Εκτύπωσέ το Στείλτο σε φίλο

Bookmark and Share