Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2016
radio
ομορφιά
Είσαστε εδώ: Myworld > Ομορφιά > Μαλλιά


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ...
Το καλοκαίρι είναι μια περίοδος που ταλαιπωρεί τα ...
Εάν ψάχνετε σπιτικές θεραπείες για τα ξηρά μαλλιά που ...
Τα μαλλιά σας είναι ταλαιπωρημένα και δεν έχετε ...
Δείτε εδώ μερικούς φυσικούς τρόπους για να ...
Δείτε παρακάτω με ποιους τρόπους σαμποτάρετε τα ...

ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ...
Γνωρίζατε ότι μερικές ιδιαίτερα θρεπτικές τροφές,...
Που προτιμάς να κάνεις την γυμναστική σου; Στο...
Κατά πόσο είστε πραγματικά ευτυχισμένες μέσα στη...
Απολαύστε τις Φθινοπωρινές σας βόλτες με ένα στυλάτο...
Το ξέρατε ότι το φιλί είναι ευεργετικό; Για την...


Μαλλιά

Ξηρά Μαλλιά; Επανόρθωση


epanortwsi malliwn_386.jpg epanortwsi malliwn2_386.jpg

Είναι λογικό οι διάφορες καιρικές συνθήκες , όπως η υγρασία, η πολλή ζέστη, το κρύο να επηρεάζουν τη ποιότητα των μαλλιών και την υφή τους. Αυτό που πρέπει να κάνετε για να επαναφέρετε τα μαλλιά σας στη φυσική τους κατάσταση, είναι να ακολουθήσετε μια θεραπεία με conditioner, χρησιμοποιώντας επίσης μαλακτική κρέμα που περιέχει λάδι, αφού αυτό τρέφει τα μαλλιά, τα ενυδατώνει και αποτελεί μια θεραπεία που μπορείτε να την κάνετε όποτε θελήσετε στο σπίτι. Ειδικότερα, για τα μαλλιά που ταλαιπωρούνται από ξηρότητα η θεραπεία με το λάδι κρίνεται απαραίτητη και τα βοηθά να δείχνουν πιο υγιή και λαμπερά. Να χρησιμοποιείτε φυσικό λάδι. Ακολουθήστε τα εξής στάδια:

1. Χτενίζετε πρώτα τα μαλλιά σας, που είναι ακόμα στεγνά. Τοποθετήστε μια πετσέτα στους ώμους σας και αρχίστε να ξεδιαλέγετε μια-μια τούφα για να βάλετε το λάδι. 2. Αλείψτε ομοιόμορφα το λάδι στα μαλλιά σας. Ξεκινώντας από τις άκρες, χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά σας, απλώστε το λάδι κάνοντας ελαφρά μασάζ στο κεφάλι σας. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στα ταλαιπωρημένα σημεία των μαλλιών σας και στις περιοχές που έχουν φθαρεί και αφήστε τα μαλλιά σας να απορροφήσουν το λάδι.
3. Αφού έχετε απλώσει το λάδι σε όλη την επιφάνεια των μαλλιών σας, τα τυλίγετε ελαφρά με μια πετσέτα, έτσι ώστε να το απορροφήσουν καλύτερα. Κρατήστε τα τυλιγμένα από 20 μέχρι 45 λεπτά. Τα πολύ ταλαιπωρημένα ξηρά και φθαρμένα μαλλιά που έχουν ακόμα μεγαλύτερη ανάγκη, θα χρειαστούν 45 λεπτά έως και 2 ώρες, για να τραφούν σωστά. Στο μεταξύ, χαλαρώστε και αφήστε να ενεργήσει το λάδι.
4. Ξεβγάζετε τα μαλλιά σας με χλιαρό νερό, χρησιμοποιώντας σαμπουάν και κάνετε ελαφρά μασάζ στα αδύναμα σημεία για 3 με 5 λεπτά. Στη συνέχεια, βάλετε conditinioner για να διατηρηθούν μαλακά και λεία.
5. Σκουπίζετε τα μαλλιά σας απαλά με την πετσέτα και αφήστε τα να στεγνώσουν φυσικά, από μόνα τους. Μην χρησιμοποιήσετε σεσουάρ όσο ακόμη είναι νωπά.
Home Ομορφιά Προσθήκη στα αγαπημένα Εκτύπωσέ το Στείλτο σε φίλο

Bookmark and Share