Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2016
radio
Είσαστε εδώ:


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ...

ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ...
...
...
...
...
...


Paparazzi

Ξανά μπαμπάς ο Κώστας Καζάκος


Ξανά μπαμπάς ο Κώστας Καζάκος


Οι δύο ηθοποιοί δέχτηκαν τις θερμότερες ευχές φίλων και συγγενών, ενώ με μεγάλη χαρά και ανυπομονησία περίμεναν τον ερχομό της νεογέννητης και τα μικρά αδελφάκια της, ο 11χρονος Αλέξανδρος και η 6χρονη Ηλέκτρα, όπως βεβαίως και ο μεγάλος γιος του ηθοποιού, ο Κωνσταντίνος Καζάκος. Μάλιστα, τα τηλέφωνα στο σπίτι του τρισευτυχισμένου ζευγαριού δεν έχουν σταματήσει να χτυπάνε τις τελευταίες μέρες, οπότε και ήρθε στον κόσμο το νέο μέλος της οικογενείας.

Για τη νεογέννητη... δεσποινίδα Καζάκου, όπως λένε πρόσωπα από το κοντινό περιβάλλον, ήδη είχε ετοιμαστεί από πολύ καιρό το δωμάτιό της, με όλα τα απαραίτητα.

Σύμφωνα, δε, με πληροφορίες, η μικρή γεννήθηκε 3 κιλά και 500 γραμμάρια και μοιάζει τόσο στον διάσημο μπαμπά της όσο και στη μητέρα της.

Οσο για το πώς θα ονομαστεί η μπέμπα; Ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί τίποτε από το ευτυχές ζεύγος, καθότι είναι πολύ νωρίς για να τη... βουτιά στην κολυμπήθρα.

Αξίζει εδώ να σημειωθεί ότι οι ο Κώστας Καζάκος και η Τζένη Κόλλια εξαρχής είχαν δηλώσει ότι επιθυμία τους ήταν να κάνουν μεγάλη οικογένεια. Εξ ου και η Τζένη έχει αφοσιωθεί ολοκληρωτικά σε αυτήν, αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα την καριέρα της ως ηθοποιού.

Ατύχημα με το αυτοκίνητο
Την ώρα που το ένα σπίτι της οικογένειας Καζάκου πλημμύριζε από ευτυχία, στο άλλο, ένα ατύχημα προκαλούσε μεγάλη αναστάτωση. Η αγαπημένη του υιού Κωνσταντίνου Καζάκου, βρισκόμενη καθΆ οδόν με το αυτοκίνητο της προς τον εκδοτικό οίκο στο Κορωπί όπου εργάζεται, είδε ένα αυτοκίνητο να πετάγεται ξαφνικά μπροστά της από ένα στενό.

Η σύγκρουση ήταν αναπόφευκτη. Το αυτοκίνητο της fashion director, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, καταστράφηκε ολοσχερώς, ευτυχώς όμως η ίδια δεν έπαθε ούτε γρατσουνιά. ¶κρας υγείας χαίρει και ο ηλικιωμένος οδηγός του αυτοκινήτου που αιφνιδίασε την Ιωάννα κι έγινε αιτία να προκληθεί η σύγκρουση ανάμεσα στα οχήματα. Με το που συνέβη το ατύχημα, η Ιωάννα πανικόβλητη έσπευσε να τηλεφωνήσει στον Κωνσταντίνο (της), ενώ εκείνος προσπαθούσε να την καθησυχάσει, έστω κι εξ αποστάσεως. Τελικά, ρίχνοντας τόπο στην οργή η Ιωάννα αποφάσισε να λήξει ομαλά την υπόθεση και αντάλλαξε τηλέφωνα με τον άλλο οδηγό αφήνοντας το θέμα στις ασφαλιστικές εταιρείες.


ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ


Διαβάστε περισσότερα στο www.espressonews.gr


Διαβάστε επίσης:Heyden Panettiere: Πικραμένη και εκδικητική
Διαβάστε επίσης:Ευγενία Μανωλίδου
Διαβάστε επίσης: Κώστας Σόμμερ


Home Προσθήκη στα αγαπημένα Εκτύπωσέ το Στείλτο σε φίλο

Bookmark and Share